Lisinski pleše pod maskama

Lisinski pleše pod maskama

Na maskiranom koncertu Cetinski će izvesti svoje najveće hitove, a posjetitelje će dodano uveseljavati žongleri, trbušne plesačice, akrobati, gatare, izrađivači maski, crtači ukrasa po tijelu. Posjetitelji/ce s najboljim i najljepšima maskama imaju priliku osvojiti nagradu

U predvorju Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog danas je najavljen glazbeno-scenski karnevalski spektakl koji će predvoditi pjevač Tony Cetisnki. Tony pjeva, Lisinski pleše pod maskama, naziv je manifestacije koja će biti održana u subotu 1. ožujka u Lisinskom. Na maskiranom koncertu Cetinski će izvesti svoje najveće hitove kao što su „Ako to se zove ljubav“, „Blago onom ko te ima“, „Kad žena zavoli“, kao i pjesme s aktualnog studijskog albuma „Opet si pobijedila“.

Kako je u šali rekao Cetinski, sigurno će pjevati 90 minuta (jer toliko mora po ugovoru), no siguran je da će koncert trajati puno duže. Poručio je kako se nada da će svojim nastupom nastaviti dobru tradiciju koju Lisinski ima, istaknuvši kako se u Lisinskom često održavaju sjajni koncerti i ugošćuju mnogobrojne zvijezde.

Ravnatelj KD Vatroslava Lisinskog Dražen Siriščević koji je na konferenciju za novinare došao u prigodno maskiran u ronilačkom odijelu i perajama Cetinskom je zafrkantski dobacio da prvo mora proći audiciju da bi mogao pjevati u Lisinskom. Posjetiteljima je obećao dobru zabavu, a bude li se i rasplesana publika uključila u podizanje atmosfere, ples pod maskama koji počinje u 20 sati mogao bi se, prema njegovim najavama, protegnuti i do dva sata iza ponoći.

Trbušne plesačice, gatare i akrobati

Siriščević je pozvao građane da dođu u što većem broju jer im Lisinski kroz program dobre zabave nudi (barem privremeni) izlazak iz krize. Napomenuo je da se kupnjom ulaznice čini dobro djelo jer će se dio prihoda od prodanih ulaznica dodijeliti Rotary klubu Zagreb Centar za Fond Gordan Čačić, koji je nazvan po preminulom generalu Hrvatske vojske. Novac iz tog fonda iskoristit će se za pomoć darovitim učenicima zagrebačkih srednjih škola koji dolaze iz obitelji slabijeg imovinskog statusa.

Istaknuo je da će program biti upotpunjen s više dodatnih sadržaja i zabavnim programom. Tako će u predvorjima Dvorane nastupati žongleri, trbušne plesačice, akrobati, gatare (privlačna izgleda), izrađivači maski, crtači ukrasa po tijelu…

Tako se može maskirati i onaj tko zaboravi ponijeti masku od kuće, a nositelji/ce najboljih i najljepših maski imaju priliku osvojiti više nagrada. Među njima su vikend vožnja „audijem A3“, vikend za dvoje u Malom Lošinju, izlet, poklon paket Croatia osiguranja, godišnju pretplatu na časopis „Rolling Stone“, EVO TV paket, ulaznice za Muzej suvremene umjetnosti, nakit „Zoppini“, zvučnik za smartphone i dr.

Cijena ulaznice je 120 kuna i može se kupiti na blagajni ili putem mrežne stranice KD Vatroslava Lisinskog.

Najavi maskenbala prisustvovao je i gradonačelnik Milan Bandić koji je dao i osobnu podršku manifestaciji.  (B. J.)

 

 

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni