Lisinski: Koncert Nenada Bacha i gostiju

U Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, u petak 30. studenoga se održava koncert „Nendan Bach i gosti“.  Koncert će uživo snimati Hrvatska radiotelevizija (HRT), dok će za fotografije s koncerta biti zadužen hrvatsko-američki rock and roll fotograf Zoran Orlić, čiji se radovi pojavljuju u magazinu The Rolling Stone. Victor Zimet iz Home Team Productions će pak snimati kadrove za dokumentarni film o Nenadu. Nenad Bach je skladatelj, pjesnik, producent, pjevač te mirovni i socijalni aktivist, ali iznad svega rock & roll glazbenik. U potrazi za slobodom izražavanja i životnim izazovima odlazi, 1984. g., iz Rijeke u New York. Komunikativan i samozatajan, svestran i specifičan nalazi zajednički nazivnik s mnogim talentima diljem svijeta, od poznatih glazbenika s Bonom i Pavarottijem do svjetskih lidera kao što su predsjednik Clinton ili Princeza Diana.

Njegov je sastav donedavno bio zauzet završavanjem novoga albuma “Everything is Forever”, unatoč napada uragana Sandy koji je udario Istočnu obalu. Na miksanju albuma angažiran je peterostruki dobitnik  nagrade Grammy  – John Holbrooke, a posao se produžio s obzirom da je studio zbog uragana gotovo dva tjedna bio bez struje.

” Everything is Forever ” bi trebao biti objavljen krajem studenog. Album se odlikuje rock zvukom koji je na četiri pjesme dodatno obogatio orkestar Zagrebačke filharmonije. Novi video, koji je snimio i uredio Zoran Orlić “I Will Follow You” može se pogledati ovdje:

Ulaznice za koncert koštaju od 100 do 130 kuna.

Sastav:

Nenad Bach: vokal, klavir, akustična gitara

Joe DeSanctis: klavijature, prateći vokal, melodica

Richard Lindsey: bas, prateći vokal

Michael O’Keefe: bubnjevi, prateći vokal

Al Orlo: gitara

(zg-m)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni