Licemjerje globalista uz kavu

Licemjerje globalista uz kavu

Globalističko »pranje savjesti« u doba plastofobne pandemije je drveno miješalo umjesto plastičnog. Za njegovu izradu treba sjeći šume, prirodne čuvare okoliša

 Bio sam sa suprugom na kavi (to je trebao biti cappucciono ali ispala je bijela kava) i pojeli smo po jedan kolač (trebao je biti štrudl od jabuke a ispalo je nešto sasvim drugo).

Kako je nakon svega izgledao stol pun otpada, zavrijedilo je to snimiti. U doba globalne plastofobije posebnu pozornost privlači drveno miješalo za kavu. Prije je to miješalo (žličica), bilo plastično, ali su globalisti »uvijeno u celofan« plastiku proglasili štetnom, a Lijepa Naša, koja želi biti zelenija od zelenih, sve to prihvaća.

Sastav ostalih materijala, koji čine glavni otpad koji je ostao na stolu (složenci obojanog kartona koji je prevučen polietilenom), zapravo su ekološki problem, a nikako ne »žličica« koja je nekad bila plastična! Sve su to organski polimeri.

Globalističko »pranje savjesti« u doba plastofobne pandemije je drveno miješalo umjesto plastičnog. Za njegovu izradu treba sjeći šume, prirodne čuvare okoliša.

I na kraju priče, popili smo pravi cappuccino na kraju puta u normalnom kafiću.

Dobili smo je u šalicama s nehrđajućom metalnom žličicom i pravim kolačem od jabuke.

Kada je konobarica pokupila sve sa stola, na njemu nisam imao što snimati, a kvaliteta (ali i cijena) su bile u svakom slučaju povoljnije – zelenije – ili kako god to hoćete nazvati.

Zeleni Zelenko

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni