Lala – hrvatska ležaljka koja čuva kralježnicu

Lala – hrvatska ležaljka koja čuva kralježnicu

(Foto Press materijal)

Inovativna ležaljka Lala koja je u cijelosti napravljena od hrvatskog drveta počela je stizati do prvih kupaca u zemlji i inozemstvu.

Riječ je o luksuznoj ležaljci za bazene, spa prostore i wellnes centre. Inovacije jeto iza koje stoji poduzetnik Davor Kovačić i njegov poslovni partner Drago Jelonjić, magistar drvne tehnologije sa zagrebačkog Šumarskog fakulteta.

Lala ležaljka nastala je kao plod višegodišnjeg istraživanja u području ispitivanja i poznavanja drveta, kao i zdravog ležanja te položaja tijela u vodoravnom modusu.

Cijeli niz ispitivanja napravljen je u suradnji s Tehnološkim inovacijskim centrom iz Virovitice te zagrebačkim Šumarski fakultetom.

Ležaljka ima predviđenu instalaciju solarnih kolektora radi napajanja za punjenje mobitela ili ostalih potreba za električnom energijom. Premazana je isključivo ekološkim bojama, a cijeli proizvod je napravljen kao ekološki prihvatljiv i održiv način, uz visoku normu poštivanja zdravlja i zaštite zdravlja svih onih koji je koriste.

»Lala band vodi računa o posturi tijela tijekom uporabe na način da ga pravilno postavlja u modus odmora i uživanja, bez neželjenih utjecaja na kralježnicu, te ostale zglobove u prvom redu. Vrlo je pogodna za osobe koji imaju tegobe s posturom, skolijazama, oboljenjima kralježnice, ali i svima koji navedene tegobe žele spriječiti«, ističe njezin idejni tvorac Davor Kovačić. (pr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni