Lado nastupa u parku Maksimir

Lado nastupa u parku Maksimir

Koncert će biti održan u srijedu, 3. lipnja, besplatan je za sve posjetitelje, a u slučaju kiše se otkazuje

Nakon gotovo tomjesečne stanke uzrokovane koronavirusom, Ansambl LADO vraća se svojoj publici vokalno-instrumentalnim koncertom Mi nosimo zelen venčec koji će se održati 3. lipnja na Maloj pozornici kod Glavnog ulaza u park Maksimir s početkom u 19 sati.

„Drago nam je započeti koncertnu turneju upravo u popularnom gradskom parku Maksimir u kojem naši umjetnici održavaju kondicijske pripreme. Koliko god da smo bili aktivni na društvenim mrežama u ovom periodu, nedostajao nam je neposredni kontakt s našom publikom. Sada kad smo opet tu, najavljujemo da će nas Zagrepčani imati prilike još gledati tijekom narednih mjeseci u gradu Zagrebu“, rekao je umjetnički voditelj Ansambla LADO Krunoslav Šokac koji preuzeo ovu dužnost tijekom trajanja pandemije koronavirusa.

Iako zbog poštivanja mjera Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske ansambl u ovom trenutku ne može održavati plesne probe, pa tako i plesne koncerte, aktivno se dogovaraju različiti vokalni, vokalno-instrumentalni i instrumentalni nastupi kao i koncerti LADO Electra.

Polusatni program koncerta obuhvaća devet glazbenih brojeva kontinentalne Hrvatske, a izvest će ih Orkestar i solisti Ansambla LADO. Koncert je besplatan za sve posjetitelje, a u slučaju kiše se otkazuje. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni