Kvartovska druženja s hokejašima Medveščaka

Kvartovska druženja s hokejašima Medveščaka

Zagrebački Medvjedi dovode vrhunske tulume u kvartove grada, a oni uključuju brojna natjecanja, druženja s navijačima, uz gastronomske specijalitete i glazbu

Hokejaši Medveščaka vratili su u Zagreb u odličnom raspoloženju nakon osvajanja turnira u Straubingu i spremni su za završnicu priprema pred novu KHL sezonu. Sam početak (26.08.) svakim danom je sve bliži, a da bi treću sezonu dočekali što spremniji, Medvjedi organiziraju kvartovska druženja u kojima će se uz razne sadržaje predstaviti i družiti s navijačima van leda.

Bit će tu natjecanja u čepovanju i stolnom hokeju, drugih zabavnih igara i zanimljivih nagrada, gastronomskih specijaliteta iz nacionalnih kuhinja Rusije, Finske i Sjeverne Amerike koje pripremaju kuhari najveće hrvatske prehrambene industrije, Podravke, a sve skupa će biti popraćeno muzikom uživo kakvu sa sobom znaju donijeti samo zagrebački ledeni oklopnici.

U četvrtak, 20.08.2015. Medvjedi će pohoditi Zapruđe, točnije Trg Ivana Meštrovića gdje će od 19-22 sata uživati u druženju s navijačima, skandinavskoj kuhinji i bandu Mačci.

Na sam dan utakmice s gostima iz Villacha, EC VSV-om, u petak 21.08.2015. dio hokejaša Medveščaka bit će od 18-22 sata na Trgu Krešimira Čosića ispred Doma sportova gdje će se uz sjevernoameričke delikatese i band Cry Babies družiti s navijačima.

Dobra zabava je zagarantirana, a ulaz je slobodan. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni