Kupujmo hrvatsko!

Kupujmo hrvatsko!

Hrvatska gospodarska komora i ove godine organizira akciju „Kupujmo hrvatsko“. Dvodnevno događanje, 29. i 30. rujna, održat će se uobičajeno na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.

Već gotovo dvadeset godina Komora ovom akcijom potiče proizvodnju i promovira domaće kvalitetne proizvode te ujedno jača svijest građana o važnosti kupovine takvih proizvoda. Kupovinom domaćih proizvoda podupire se ukupno hrvatsko gospodarstvo te čuvaju radna mjesta.

“Akcija „Kupujmo hrvatsko“ predstavlja najsnažniji simbol očuvanja vrijednosti našega gospodarstva. Promocijom nositelja znakova “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta” i, ali i svih ostalih kvalitetnih hrvatskih proizvoda, ova je akcija odigrala najznačajniju ulogu u jačanju svijesti nacije o važnosti kupovanja domaćih proizvoda. Također, ona je osnovni poticaj proizvodnje te očuvanja postojećih i otvaranja novih radnih mjesta. Uz činjenicu da utječe na svijest potrošača o važnosti kupovine domaćih proizvoda, usmjerena je i na promociju hrvatskih proizvođača koji ulažu velik trud, kreativnost i napore u svakodnevnoj borbi s tržišnim izazovima”, poručuju iz Hrvatske gospodarske komore.

Sve zainteresirane hrvatske tvrtke, obrti, OPG-ovi, udruge, zadruge i kućne radinosti imat će priliku i ove godine dva dana izlagati i ponuditi svoje proizvode na za to predviđenom prostoru na Trgu bana Jelačića.

Također, u Komori vjeruju da je danas važnije nego ikada poduprijeti domaće gospodarstvo, te da se sudjelovanjem u akciji “Kupujmo hrvatsko” pomaže u ostvarenju zajedničkog cilja – promociji i razvoju prosperitetnog i konkurentnog hrvatskoga gospodarstva, na dobrobit društva u cjelini.

(Zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni