„Kupujmo hrvatsko“ u Zagrebu

„Kupujmo hrvatsko“ u Zagrebu

Putem akcije “Kupujmo hrvatsko” HGK nastoji promovirati kvalitetne domaće proizvode, s ciljem da se istakne važnost kupnje takvih proizvoda kako bi se pridonijelo povećanju ukupne konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva i očuvanju nacionalnoga identiteta

Promotivna akcija Hrvatske gospodarske komore „Kupujmo hrvatsko“ ove godine počinje u Zagrebu gdje se, u izvršnoj organizaciji Komore Zagreb održava 19. i 20. travnja na Trgu bana Josipa Jelačića, uz sudjelovanje oko 360 izlagača – tvrtki, obrta, obiteljsko-poljoprivrednih gospodarstava, mikro poduzetnika, pri čemu je oko 113 sudionika te akcije s područja Grada Zagreba i Zagrebačke županije. U petak, 19. travnja, promotivne prodaje, uz prateći program, održavaju se od 9,00 do 18,00 sati, a u subotu, 20. travnja, od 9,00 do 14,00 sati.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Putem akcije “Kupujmo hrvatsko” Hrvatska gospodarska komora i dalje nastoji promovirati kvalitetne domaće proizvode, posebice nositelje znakova “Izvorno hrvatsko” i “Hrvatska kvaliteta”, s ciljem da se istakne važnost kupnje takvih proizvoda kako bi se pridonijelo povećanju ukupne konkurentnosti hrvatskoga gospodarstva i očuvanju nacionalnoga identiteta. Znak “Hrvatska kvaliteta” do sada nosi 225 proizvoda i dvije usluge, dok znak “Izvorno hrvatsko” ima 123 proizvoda i dvije usluge. Akcija “Vrijedne ruke” koja se provodi kao zajednički projekt HGK-a, HOK-a i resornog ministarstva, promovira marljive ljude koji svojim umijećem, znanjem i skromnošću proizvode suvenire, rukotvorine, tradicijske i ekološke proizvode nastale u obrtima, zadrugama, obiteljskim gospodarstvima i malom poduzetništvu. Nakon Zagreba, ta promotivna akcija, kao i prijašnjih godina, održat će se ukupno u 21. hrvatskom gradu, a završnica će biti 14 . rujna u Čakovcu. (zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni