„Krpamo za onima koji nisu znali napraviti posao“

„Krpamo za onima koji nisu znali napraviti posao“

Osnovna škola Sesvetski Kraljevec imat će 3.098,25 m2 bruto površine – podrum, prizemlje i I. kat, sportsku dvoranu i zatvoreni bazen s popratnim sadržajima

„Evo nas ovdje nakon što smo napravili sve preduvjete za nastavak gradnje Osnovne škole Sesvetski Kraljevec u naselju Iver“, naglasio je gradonačelnik Milan Bandić za jučerašnjeg posjeta gradilištu na kojem su tog dana započeli radovi. „Izgradnja je stajala 2,5 godine i mi sada krpamo rupe za onima koji nisu znali napraviti posao“, dodao je gradonačelnik, istaknuvši da je Grad osigurao 21 milijun kuna za dovršetak objekta škole, sportske dvorane i bazena i šest milijuna kuna za opremu. Do sada je, rečeno je, uloženo 31 milijun kuna.

„Na početku iduće školske godine, odnosno već 15. kolovoza 2014.- za Veliku Gospu, vidjet ćemo se na otvorenju škole“, najavio je gradonačelnik Bandić. „Time ćemo vratiti dostojanstvo ljudima s ovog područja, rasteretiti obližnje škole i podići kvalitetu nastave i uvjeta stanovanja“, dodao je, s napomenom da ova Gradska uprava već više od 14 godina radi na tome da se svi dijelovi grada ravnomjerno razvijaju.

Podsjetimo, kamen temeljac je položen u svibnju 2009., a izgradnja je prekinuta polovicom 2011. Osnovna škola imat će 3.098,25 m2 bruto površine – podrum, prizemlje i I. kat, sportsku dvoranu i zatvoreni bazen s popratnim sadržajima. (zagreb.hr)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni