Krenula kampanja “Biciklom na posao“

Krenula kampanja “Biciklom na posao“

Svaki korisnik može pratiti svoj osobni napredak, a može i prijaviti ekipu pod imenom organizacije za koju radi. Tako se svaki idući kolega s posla može pridružiti svojoj ekipi ili odjelu unutar organizacije, a ovim se putem mogu međusobno poticati, natjecati i uspoređivati

Sindikat biciklista započeo je s kampanjom Biciklom na posao kojom tijekom cijelog lipnja žele potaknuti što više građana za odabir tog prijevoznog sredstva za svakodnevne obaveze, posao, zabavu i rekreaciju.

Sudjelovanje je jednostavno, potrebno se samo registrirati na stranici www.biciklomnaposao.hr te ispuniti kratku anketu o svojim prometnim navikama. Nakon registracije, pridružujete se ekipi iz svoje tvrtke, a za sudjelovanje je dovoljna već i 10-minutna vožnja.

Također, možete preuzeti mobilnu aplikaciju “Love to Ride” za Android ili iPhone i unositi vožnje ručno ili automatski pomoću GPS-a.

„Kad bi više ljudi bicikliralo umjesto da sjedi u autima, naše ulice bi bile sigurnije, zrak čišći i grad ugodniji“, poručuju biciklisti.

Poznato je da pojedinac od vožnje bicikla ima ogromne prednosti i pozitivne učinke za svoje zdravlje, raspoloženje, novčanik i svašta drugo. Međutim, da bi se te prednosti iskoristile, nužan uvjet je da se uopće sjedne na bicikl!

Kampanja Biciklom na posao na različite načine cilja na različite skupine: od potpunih „nebiciklista“, preko onih koji voze povremeno, do onih kojima je to redovno prijevozno sredstvo.

Svaki korisnik može svoje vožnje i napredak pratiti samostalno, ali može prijaviti i ekipu pod imenom organizacije za koju radi. Tako se svaki idući kolega s posla može pridružiti svojoj ekipi ili čak odjelu unutar organizacije. Kolege se kroz ovu stranicu mogu međusobno poticati, natjecati i uspoređivati. Zajedno mogu nastojati povećati broj zaposlenih koji sudjeluju u kampanji i isprobali su voziti bicikl, čime se organizacija penje na rang-listi „najbiciklističkijih” organizacija unutar svoje kategorije po broju zaposlenika.

Zato, iskoristimo lijepo vrijeme, izbjegnimo gužvu i uživajmo s kolegama na biciklu. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni