Krajnji rok za prijavu šteta od potresa je 6. svibnja

Krajnji rok za prijavu šteta od potresa je 6. svibnja

Krajnji rok za dostavu prijave šteta na imovini je do ponoći 6. svibnja 2020. godine, priopćeno je danas iz Gradske uprave.

Naime, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić je 23. ožujka 2020. donio Zaključak o proglašenju prirodne nepogode uzrokovane potresom na području Grada Zagreba

Dana 25. ožujka 2020. Grad Zagreb objavio je javni poziv kojim obavještava fizičke i pravne osobe na čijoj je imovini nastala šteta da prijave štetu Gradskom povjerenstvu.

Obrasci se mogu preuzeti na www.zagreb.hr (online verzija / word verzija) i u pisarnicama Gradske uprave, radnim danom u vremenu od 8,00 do 15,30 sati.

Šteta se prijavljuje direktno putem online obrasca na www.zagreb.hr, odnosno slanjem ispunjenog obrasca na e-mail: prijavastetepotres@zagreb.hr ili redovnom poštom na adresu:

Gradsko povjerenstvo Grada Zagreba
za procjenu šteta od prirodnih nepogoda
Trg Stjepana Radića 1, 10000 Zagreb

Sve fizičke i pravne osobe koje do sada nisu prijavili štetu, a žele koristiti pomoć za ublažavanje i djelomično uklanjanje posljedica prirodnih nepogoda sukladno propisima, trebaju dostaviti svoje prijave na propisanim obrascima zaključno sa 6. svibnjem 2020. godine.

Prijavitelji dodatne informacije mogu dobiti na e-mail: prijavastetepotres@zagreb.hr ili na besplatni telefon 0800 88 03. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni