Kožić: Očuvanje i promocija kulturnog dobra važan je dio našeg programa

Kožić: Očuvanje i promocija kulturnog dobra važan je dio našeg programa

Župan je izrazio zadovoljstvo dobrom suradnjom Zagrebačke županije s Općinom Pisarovina, a jedan od rezultata te suradnje je i otvaranje novog proizvodnog pogona PIP-a u Pisarovini

Kandidat za župana Zagrebačke županije Stjepan Kožić jučer je nastavio svoju predizbornu kampanju. Pisarovina je bila prva postaja koju su župan Kožić, županovi zamjenici Rudolf Vujević i Damir Tomljenović te lista koalicijskih partnera predvođenih HSS-om i HDZ-om posjetili, a dočekali su ih načelnik općine Pisarovina Tomo Kovačić, predsjednik županijskog HDZ-a Dražen Bošnjaković i predsjednik općinske organizacije HSS Pisarovina Mihael Marković. U centru Pisarovine mladi HSS-a dijelili su promidžbene materijale zainteresiranim građanima, a župan je vrijeme proveo u razgovoru s mještanima Pisarovine. Župan je izrazio zadovoljstvo dobrom suradnjom Zagrebačke županije s Općinom Pisarovina, a jedan od rezultata te suradnje je i otvaranje novog proizvodnog pogona PIP-a u Pisarovini.

Nakon Pisarovine, župan i njegov tim su se uputili prema Klinča Selima gdje su ih dočekali načelnik općine Klinča Sela Miljenko Vučković i koalicijski partneri na razini općine. S partnerima je g. Kožić ukratko raspravio o aktualnim temama bitnim za ovo područje.

Poslijepodnevni obilazak župan je sa svojim timom započeo u Krašiću, gdje su župana Kožića i zamjenika Vujevića dočekali načelnik općine i predsjednik općinske organizacije HSS Krašić, Josip Petković Fajnik i Nikola Vlašić, predsjednik ogranka HSS Prekrižje. Kožić i Vujević otišli  su sa župnikom Dragutinom Kučanom u obilazak križnog puta podno župnoga dvora i Crkve presvetog Trojstva. Obilazak je završen posjetom Spomen zbirke blaženog Alojzija Stepinca gdje je župan Kožić istaknuo kako je rodna kuća blaženog Alojzija Stepinca vrijedna kulturna baština Zagrebačke županije te da je očuvanje i promocija kulturnog dobra važan dio programa njegovog provjerenog tima za naredno razdoblje. (zg-mag)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni