Kožić: Briga o poljoprivrednicima ostaje prioritet

Kožić: Briga o poljoprivrednicima ostaje prioritet

Svoj posjet Zaprešiću župan Stjepan Kožić iskoristio je kako bi u pogon pustio mljekomat, drugi nakon onog koji je počeo s radom u Samoboru početkom godine.

„U Zaprešiću smo napravili mnogo važnih projekata od kojih je briga o poljoprivredi i poljoprivrednicima svakako jedan od prioriteta“, rekao je HSS-ovac Kožić.

Župan Zagrebačke županije Stjepan Kožić jučer je u društvu svojih zamjenika Damira Tomljenovića i Rudolfa Vujevića započeo predizbornu kampanju posjetom gradu Zaprešiću i općinama Luka i Dubravica. Aktualnog župana u borbi za novi mandat podržava koalicija osam stranaka predvođenih HSS-om i HDZ-om.

Župan Kožić jutro je proveo u druženju s građanima koji su na zaprešićkoj tržnici imali priliku upoznati se i razgovarati s županom o ostvarenim projektima, planovima ali i svojim problemima. Usprkos lošim vremenskim uvjetima, brojni Zaprešićani su se odlučili savjetovati sa županom. U razgovoru župana s građanima uglavnom se pričalo o aktualnim gradskim temama i planovima kojima će se nastaviti uspješna suradnja grada Zaprešića i Zagrebačke županije u razdoblju sljedeće četiri godine.

Svoj posjet Zaprešiću župan Stjepan Kožić iskoristio je kako bi u pogon pustio mljekomat, drugi nakon onog koji je počeo s radom u Samoboru početkom godine. „U Zaprešiću smo napravili mnogo važnih projekata od kojih je briga o poljoprivredi i poljoprivrednicima svakako jedan od prioriteta“, rekao je župan Kožić. Također je istaknuo kako je Zagrebačka županija i u prethodnom mandatu poticala poljoprivredu i ruralni razvoj, što je vidljivo iz 10 milijuna kuna uloženih samo u ruralni razvoj i 3 milijuna kuna koji su uloženi za sanaciju štete jedne od najtežih suša u posljednjem periodu.

Župan Kožić je zatim sa svojim timom otišao u obilazak općina Luka i Dubravica. U općini Luka župan je posjetio klizište koje očekuje skora sanacija te je pred okupljenima izjavio kako je svaki stanovnik Zagrebačke županije jednako važan, bez obzira iz kojeg dijela županije dolazio. Posjet općini Dubravica prošao je u nešto opuštenijoj atmosferi i razgovoru župana s načelnikom Štosom, općinskim vijećnicima u prethodnom sazivu i mještanima. Okupljeni su raspravljali o aktualnim temama važnima za općinu Dubravica, a župan je prigodu iskoristio kako bi se svima nazočnima zahvalio na potpori njemu i njegovom provjerenom timu te je najavio daljnju uspješnu suradnju općine Dubravica i Zagrebačke županije u narednom mandatu. (zg-magazin)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni