Kozari putevi dobivaju kanalizaciju

Kozari putevi dobivaju kanalizaciju

Direktorica Vodoopskrbe i odvodnje Štefica Mihalic pozvala je sve stanovnike ovog naselja da što prije podnesu zahtjeve za priključak. Cijena priključka će biti 10 do 17 posto niža te će iznositi od 5 500 kuna ili više, ovisno o dužini cjevovoda na koji će se kućanstvo priključiti.

U naselju Kozari putevi jučer je započela izgradnja 8 311 metara kanalizacijske mreže, kojom će se osigurati sustav javne odvodnje za oko 1 200 kućanstava. Direktorica Vodoopskrbe i odvodnje Štefica Mihalic pozvala je sve stanovnike ovog naselja da što prije podnesu zahtjeve za priključak. Cijena priključka će biti 10 do 17 posto niža te će iznositi od 5 500 kuna ili više, ovisno o dužini cjevovoda na koji će se kućanstvo priključiti. Podnositelji zahtjeva iznos će moći platiti na 36 rata.

„Izgradnjom ovih 8,3 kilometra kanalizacije još jednom vraćamo dostojanstvo ljudima, koji će po prvi puta početi živjeti životom dostojnog čovjeka, bez kopanja septičkih jama“, rekao je na otvaranju radova zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

(zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni