Kosor obećao pomoć Hrvatskoj Kostajnici

 „Iako kao predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba raspolažem s relativno skromnim sredstvima, spreman sam odvojiti 25.000 kuna za dječji vrtić u Hrvatskoj Kostajnici koji je zbog financijskih poteškoća u blokadi, a u dogovoru s gradonačelnikom Zagreba, sigurno ćemo pronaći i dodatna sredstva“, izjavio je Kosor

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Darinko Kosor u subotu je posjetio Grad Hrvatsku Kostajnicu gdje ga je primio gradonačelnik Tomislav Paunović. Predsjednik je zatim održao radni sastanak s gradonačelnikom Tomislavom Paunovićem i zamjenicom gradonačelnika Lidijom Ikasović.

„Grad Zagreb je zainteresiran za suradnju i dobre odnose sa svim gradovima i općinama u Republici Hrvatskoj, a nastoji, u skladu s mogućnostima, pomoći onima kojima je pomoć potrebna.“, poručio je nakon sastanka predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba.

„Izuzetno mi je drago što nas je posjetio predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba te se nadam da ćemo nastaviti suradnju i održati dobre odnose naših gradova, ali moram naglasiti da se nadam i konkretnim rezultatima našeg sastanka. Naime, Hrvatska Kostajnica je grad koji se teško oporavlja, koji preživljava pa je svaka pomoć dobrodošla. Do sada nam je Grad Zagreb uvijek izlazio u susret pa se nadam da će se kroz razgovore dogovoriti i konkretna pomoć koja je bila i do sada“, rekao je gradonačelnik Hrvatske Kostajnice.

„Iako kao predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba raspolažem s relativno skromnim sredstvima, spreman sam odvojiti 25.000 kuna za dječji vrtić u Hrvatskoj Kostajnici koji je zbog financijskih poteškoća u blokadi, a u dogovoru s gradonačelnikom Grada Zagreba, sigurno ćemo pronaći i dodatna sredstva. Nadam se da će ta sredstva biti dostatna za deblokadu računa i period dok grad, županija i Vlada RH ne pronađu trajno rješenje.“, najavio je Darinko Kosor.

Nakon sastanka, predsjednik Gradske skupštine posjetio je 16. tradicionalnu manifestaciju Kestenijada 2013. (zg-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni