Kosor: Bandić misli da čak iz pritvora može pobijediti na izborima

Kosor: Bandić misli da čak iz pritvora može pobijediti na izborima

Upitan znači li to da očekuje da će gradonačelnik Bandić dati ostavku, Kosor je odgovorio: »Apsolutno, pa nema on namjeru prepustiti nikome da vodi grad. On vjeruje vjerojatno u sebe i misli da čak i iz pritvora može pobijediti na izborima«

Predsjednik zagrebačke Gradske skupštine Darinko Kosor (HSLS) za Hinu je izjavio kako je »očekivani rasplet« što je u četvrtak zagrebački gradonačelnik Milan Bandić za vrijeme privremene odsutnosti za poslove vođenja grada ovlastio zamjenicu gradonačelnika Vesnu Kusin, a te ovlasti oduzeo zamjenici Sandri Švaljek.

»Ne znam zašto se svi čude, pa to već mjesec dana svi znamo, samo je bilo pitanje dana«, istaknuo je Kosor. Ocijenio je kako je gradonačelnik za to očito namjerno izabrao četvrtak, kada se održava sjednica Gradske skupštine.

A kako će se situacija po njemu dalje razvijati? Kosor kaže da koliko vidi »niti jedan klub gradskih zastupnika nema namjeru ići sa ostavkama i izazivati izbore za Gradsku skupštinu. Svi gradski zastupnici očito ne žele davati ostavke i očito će Gradska skupština preživjeti«, istaknuo je.

On Kosor pretpostavlja da će nakon lipnja biti izbori za gradonačelnika Zagreba i kaže da se za to treba pripremati.

Upitan znači li to da očekuje da će gradonačelnik Bandić dati ostavku, Kosor je odgovorio: »Apsolutno, pa nema on namjeru prepustiti nikome da vodi grad. On vjeruje vjerojatno u sebe i misli da čak i iz pritvora može pobijediti na izborima«. (zg-magazin / hina)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni