Konstituirano devet vijeća gradskih četvrti

Konstituirano devet vijeća gradskih četvrti

Drugoga dana održavanja konstituirajućih sjednica vijeća gradskih četvrti, u utorak, svoje su predsjednike i potpredsjednike izabrala (još) njih četiri te su sada poznati sastavi devet od ukupno 17 vijeća gradskih četvrti Grada Zagreba.

Vijeće Gradske četvrti Podsljeme predsjedničku je dužnost ponovo povjerilo Krešimiru Kompesaku (Stranka rada i solidarnosti), a za potpredsjednika je izabralo Nenada Cebića (HDZ).

Petar Paradžik (SDP) novi je predsjednik Vijeća Gradske četvrti Donji grad, a potpredsjedničku će dužnost obnašati Vili Matula (Zagreb je naš).

Vijeću Gradske četvrti Trešnjevka – sjever i u novom će mandatnom razdoblju predsjedati Ivan Butorac (SDP). Za potpredsjednicu Vijeća izabrana je Gabrijela Ivanov (Zagreb je naš).

Vijeće Gradske četvrti Podsused – Vrapče za predsjednika je izabralo Dejana Kljajića (Stranka rada i solidarnosti), a za potpredsjednika Aljošu Bosnara (HDZ).

Konstituiranje vijeća gradskih četvrtki počelo je dan ranije Dan ranije,

Dan ranije, održane su sjednice pet vijeća gradskih četvrti i pripadajućih 97 vijeća mjesnih odbora koja je otvorila zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević.

Vijeće Gradske četvrti Maksimir za svog je predsjednika izabralo Stanka Gačića (Hrvatska demokratska zajednica), koji je tu dužnost obnašao i u prethodne četiri godine, a za potpredsjednicu Liviju Botuči (Bandić Milan 365 – Stranka rada i solidarnosti).

Novi predsjednik Vijeća Gradske četvrti Gornja Dubrava je Damir Oniško (Stranka rada i solidarnosti), a potpredsjednik Miroslav Kožul (HDZ).

Za predsjednika Vijeća Gradske četvrti Donja Dubrava ponovo je izabran Milan Draženović (Stranka rada i solidarnosti), a za potpredsjednika Antun Bačić (HDZ).

Vijeće Gradske četvrti Sesvete predsjedničku je dužnost povjerilo Stjepanu Kezeriću (Stranka rada i solidarnosti) dok je donedavni predsjednik Dražen Markota (HDZ) izabran za potpredsjednika.

Vijeću Gradske četvrti Peščenica i u novom će mandatnom razdoblju predsjedati Dragan Vučić (Stranka rada i solidarnosti), a potpredsjedničku dužnost obnašat će Mario Župan (HDZ). (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni