Konferencija EBAN Winter University i Zagreb Connect

Konferencija EBAN Winter University i Zagreb Connect

“Zagreb Connect i EBAN Winter University – zajedno, na jednom mjestu – u Zagrebu 29. i 30. studenog”, najavila je pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo rad i poduzetništvo Mirka Jozić u ponedjeljak 24. listopada na konferenciji za novinare u Gradskoj upravi.

Na konferenciji su sudjelovali gradonačelnik Milan Bandić, predsjednik CRANE-a Davorin Štetner te izvršni direktor za segment poslovnih korisnika Mislav Galler, a objavljeni su i finalisti ovogodišnjeg Zagreb Connecta, njih 20, koji će se boriti za nagradni fond u visini 100.000 eura!

“Čestitam i zahvaljujem na partnerskom odnosu CRANE-u i Vipnetu”, rekao je gradonačelnik Milan Bandić istaknuvši Zagreb kao grad koji podupire poduzetništvo pružajući poduzetnicima financijsku pomoć i punu logistiku, te mentorirajući ih. Kako se čulo, konferencija će se u organizaciji Grada Zagreba i CRANE-a (Hrvatske mreže poslovnih anđela) te pod pokroviteljstvom predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović održati krajem studenog, u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog.

“Ovo će biti najveća poslovna konferencija u povijesti Hrvatske”, naglasio je organizator Davorin Štetner, objasnivši da će konferenciji prisustvovati poduzetnici i poslovni anđeli poput Brucea Dickinsona, pjevača grupe Iron Maiden, koji je ujedno serijski investitor i pilot i poduzetnik, izumitelj USB memorijskog štapića Dov Moran i mnogi drugi. Prezentiravši nagradni fond, čija je ukupna vrijednost 100.000 eura, Štetner je, u društvu pročelnice Jozić, objavio i finaliste iz sedam različitih država – popis finalista možete pogledati OVDJE.

U ime generalnog sponzora – Vipneta, okupljene je pozdravio Mislav Galler, izvršni direktor za segment poslovnih korisnika, koji je istaknuo kako konferencija i Zagreb Connect čine jedan izuzetni poslovni događaj u Zagrebu te čestitao svim finalistima.

(Zg-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni