Koncerti Ansambla LADO iz udobnosti vlastitog doma

Koncerti Ansambla LADO iz udobnosti vlastitog doma

Iako ništa ne može zamijeniti izravan kontakt umjetnika i publike, Ansambl LADO i dalje ostaje povezan s ljubiteljima tradicijske umjetnosti tijekom trajanja pandemije koronavirusa.

Na svom YouTube kanalu LADO je objavio snimke različitih koncerata koji se mogu gledati iz udobnosti vlastitog doma. Tako će mnogi imati priliku pogledati snimku korizmenog koncerta održanog 2018. godine u Zagrebačkoj katedrali kada je izveo program „Gospin plač“.

Uz korizmene koncerte, na Ladovom YouTube kanalu mogu se pogledati i neki od popularnih cjelovečernjih plesnih koncerata koje je izvodio u posljednje četiri godine, poput programa „Neka sjaji sunce svima“ osmišljenog povodom proslave 70. obljetnice umjetničkog djelovanja Ansambla LADO te rođendanskih koncerata „Antologija I“ i „Antologija II“

https://youtu.be/dLNK06_8M9g

https://youtu.be/1nKxVmjSQMA

https://youtu.be/ttv-PuNxkp8

https://youtu.be/NcD4AkYpfzw

Video sadržaj ostaje trajno dostupan na YouTube kanalu Ansambla LADO kako biste mu se mogli vraćati kada god to poželite i ostati povezani s hrvatskim folklorom. Neki od Ladovih koncerta mogu se pronaći i na digitalnoj platformi HRTi, a aktualnosti o radu Ansambla LADO mogu se pratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni