Komemoracija za pariške žrtve

Komemoracija za pariške žrtve

Gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić pozvao je sugrađane da dođu na komemoraciju koja će se održati u petak 27. studenoga, u 17 sati, na Trgu bana Jelačića i tako još jednom iskažu pijetet i solidarnost građanima Pariza.

»Drage sugrađanke i sugrađani, Svjedoci smo nedavnih tragičnih događaja u Parizu, gradu koji voli život, ljude i slobodu te pruža svim stanovnicima ono najbolje od sebe. U Gradu svjetlosti, simbolu demokracije i tolerancije, u samo nekoliko trenutaka pokušala se narušiti i ugroziti sloboda i pravo na život. Grad Zagreb želi odati počast svojim europskim prijateljima, žrtvama okrutnog terorističkog napada i pokazati suosjećanje i zajedništvo u trenucima nevolje«, poručuje zagrebački gradonačelnik.

»Odajmo im počast zajedno, slaveći život združeni u nevolji! Pokažimo duh i snagu europskog Zagreba!«, apel je zagrebačkog gradonačelnika. (zg-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t