Kojić: Tomašević ostavlja svoje glasače na cjedilu

Kojić: Tomašević ostavlja svoje glasače na cjedilu

Iz Stranke rada i solidarnosti najavili su da će i dalje političkim sredstvima i djelovanjem u zagrebačkoj Gradskoj skupštini djelovati u smjeru da se povuče odluka o ukidanju mjere roditelj odgojitelj.

Predsjednik Stranke rada i solidarnosti Slavko Kojić također je pozvao gradonačelnika Zagreba Tomislava Tomaševića da se »drži zakona i svojih predizbornih obećanja na kojima je prikupljao glasove od glasača koje sada ostavlja na cjedilu i ledenoj vjetrometini neizvjesnih obiteljskih i osobnih sudbina«.

Kojić tvrdi da je platforma Možemo! pripremila reviziju mjere kroz nestručnu i površnu analizu, a potom ju je uz pomoć svojega »pasivnog koalicijskog partnera«, SDP-a, izglasala na sjednici Gradske skupštine 9. prosinca 2021.

»Stranka rada i solidarnosti daje potporu i pridružuje se svim aktualnim oblicima javnog zahtjeva udruga, građanskih inicijativa i pojedinaca da pravosudna tijela Republike Hrvatske i nadležna ministarstva ocijene zakonitost politički slijepe, a formalnopravno vrlo upitne zakonitosti donošenja odluke o ukidanju Mjere roditelj odgojitelj«, zaključuje se u priopćenju Slavka Kojića. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni