Koja će od 14 djevojaka ponijeti titulu najljepše Hrvatice?

Koja će od 14 djevojaka ponijeti titulu najljepše Hrvatice?

(Foto: Boris Mataković)

U Malom Lošinju u subotu, 31. kolovoza odlučit će se koja će djevojka predstavljati Lijepu Našu na izboru za Miss svijeta: Aktualna Miss Hrvatske Ivana Mudnić-Dujmina tada će svoju krunu predati nasljednici. Domaćin finalne večeri izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta je Lošinj Hotels and Vilas.

Ovogodišnje finalistice su: Katarina Mamić, Estela Perkov, Maria Rogić, Glorija Mudrovčić, Rea Rebecca Plišić, Tea Pavičić, Lara Brkić, Vanja Beronja, Esmeralda Slaviček, Tina Ković, Mateja Bilješković, Helena Čatić, Iva Mijolović i Sara Siladji.

Djevojke su na području Sisačko-moslavačke županije snimile svoje e-razglednice kojma će se predstavljati. Namjera je Direkcije Miss Hrvatske povezati ljetpotu naše zemlje s ljepotom kandidatkinja i županija iz kojih dolaze.

Nakon što su stigle u Mali Lošnj odlučile su posjetiti tamošnju gradonačelnicu Anu Kučić koja ih je primila u svojem uredu i poželjela im puno uspjeha u životu.

Svih 14 natjecateljica je upoznao i direktor Turističke zajednice Lošinj Dalibor Cvitković, a u ime Grada priređeni su im i pokloni iznenađenja.

No natjecateljice ipak nisu imale vremena za opuštanje i razgledavanje lijepog hrvatskog otoka jer su se odlučile posvetiti vježbaju koreografije za veliko finale.

Izbor Miss Hrvatske za Miss Svijeta emitira se uživo, ove subote, na HRT2 u 20.55 sati. (zg-m)