“Klub Neovisnih za Hrvatsku je za transparentne procese u Dinamu”

“Klub Neovisnih za Hrvatsku je za transparentne procese u Dinamu”

(Neovisni za hrvatsku predstavili su i novog gradskog zastupnika Davorina Karačića)

„Mi smo za transparentni proces u Dinamu, da se uspostavi red, da se klub vrati svojim navijačima. Nismo za to da Dinamo ide u kaos i anarhiju kao što se dogodilo 2000. godine“, istaknuo je Kartelo

Na današnjoj sjednici zagrebačke Gradske skupštine među točkama dnevnog reda su i zaključci oporbenih krugova o postupku preoblikovanja Građanskog nogometnog kluba Dinamo te prijedlog zaključka Kluba gradskih zastupnika Neovisni za Hrvatsku o GNK Dinamo.

Kao što je poznato, Klub gradskih zastupnika Neovisni za Hrvatsku na prošloj je sjednici povukao s dnevnog reda prijedlog zaključka kojim se protivi preoblikovanju sportske udruge GNK Dinamo u sportsko dioničarsko društvo prije nego što se u Udruzi provedu transparentni izbori.

Uoči današnje sjednice potpredsjednik Gradske skupštine Krešimir Kartelo održao je konferenciju za novinare na kojoj se osvrnuo na povlačenje zaključka prijedloga o Dinamu.

„Kada smo prošli put povukli točku s dnevnog reda i najavili da ćemo ju staviti na dnevni red iduće sjednice, pojavili su se određeni medijski napisi koji su govorili o političkoj trgovini, o tome da su Neovisni za Hrvatsku okrenuli leđa Dinamu, da smo za privatizaciju“, rekao je Kartelo. Dodao je kako su to konstrukcije koje nisu samo neinteligentne, nego i vrlo zlonamjerne i dolaze od ljudi koji su krivi za takav “nesretni splet događaja“.

„Mi smo za transparentni proces u Dinamu, da se uspostavi red, da se Dinamo vrati svojim navijačima. Nismo za to da Dinamo ide u kaos i anarhiju i da imamo jednog nakon drugog koji su isti kao što se dogodilo 2000. godine“, istaknuo je Kartelo.

Na konferenciji je predstavljen i novi gradski zastupnik stranke Neovisni za Hrvatsku Davorin Karačić koji je zamijenio Anu Lederer, novu pročelnicu Gradskog ureda za kulturu.

„Zahvaljujem stranci što mi je ukazala povjerenje te me imenovala na mjesto zastupnika u Gradskoj skupštini. Dali su mi povjerenje da se jače borim za ovaj grad i njegove građane“, istaknuo je Karačić. O programima, vizijama i razmišljanjima nije htio govoriti,jer smatra da će to doći s vremenom.

„Određene ideje u glavi postoje, ali kako nisam solo igrač, nego timski igrač sve će doći s vremenom“, rekao je Karačić.

Ivana Vranješ

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni