Klisović uzvratio Plenkoviću: Bizarno je kandidirati osobu koja glasa za promašene proračune

Klisović uzvratio Plenkoviću: Bizarno je kandidirati osobu koja glasa za promašene proračune

Nakon što je predsjednik Vlade i HDZ-a Andrej Plenković u ponedjeljak iskritizirao SDP-ovog kandidata za gradonačelnika Zagreba Joška Klisovića, nije dugo trebalo čekati na njegov odgovor.

Podsjetimo, Plenković je ustvrdio kako u ovom vremenu političkoga razotkrivanja, koje stalno traje na našoj sceni, postoje kandidati koji su u stanju reći da nisu osobno poznavali Milana Bandića koji je 20 godina bio gradonačelnik Zagreba.

»Moram priznati da je jako bizarno da se za gradonačelnika kandidira netko tko praktički ne pozna dojučerašnjeg gradonačelnika. Znači da nema previše veze s gradskim temama«, kazao je Plenković

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba odgovorio mu je na Facebooku, ustvrdivši kako vidi da je njegova izjava privukla pozornost Andreja Plenkvića, dodavši kako mu je žao što tako brzo ne reagira na ključne probleme države.

»Nažalost, premijeru je važnije jesam li osobno odnosno privatno poznavao gradonačelnika Milana Bandića. Ponovit ću: nisam ga osobno poznavao, nisam se družio s njim, poznavao sam ga samo kao javnu osobu. Ušao sam u bitku za Zagreb jer želim pomoći svom gradu koji je zapušten, ponižen, financijski uništen!«, naveo je Klisović.

Dodao je kako je ono što je zaista bizarno ustvari to što Plenković za gradonačelnika Zagreba kandidira čovjeka koji je dizao ruku za promašene proračune, Blok Badel, kredit za žičaru. Čovjeka koji bi danas zaustavljao prodaju Gredelja, Paromlina, Zagrepčanke, a za njihovu je prodaju glasao u Gradskoj skupštini…

Vidim da su moju izjavu prinijeli pozornosti gospodinu Plenkoviću, žao mi je što tako brzo ne reagira na ključne…

Objavljuje Joško KlisovićPonedjeljak, 1. ožujka 2021.

(ZG-magazin)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni