Klisović potvrđen kao SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba

Klisović potvrđen kao SDP-ov kandidat za gradonačelnika Zagreba

(Peđa Grbin i Joško Klisović)

Predsjedništvo SDP-a u utorak je jednoglasno podržalo prijedlog da Joško Klisović bude njihov kandidat na izborima za gradonačelnika Zagreba.

»Predsjedništvo je jednoglasno podržalo prijedlog da na lokalnim izborima podržimo kolegu Joška Klisovića. On je čovjek izuzetnog iskustva i drago mi je da ga imamo za kandidata, a nakon 16. svibnja ove godine i za gradonačelnika Zagreba«, rekao je predsjednik SDP-a Peđa Grbin nakon online sjednice.

Dodao je da nije istina da SDP ima »alibi kandidata«.

»Joško Klisović će itekako imati odriješene ruke, a SDP je tu da ga podrži. Cilj nije pobjeda na izborima, nego učiniti Zagreb boljim«, rekao je.

Komentirao je i izjavu Mirele Holy o ‘dotepencima u Zagrebu’.

»Ja sam isto dotepenec, no za razliku od nekih nisam se osjetio pogođenim tim tvitom. Mislim da je potpuno jasno da, kada ona govori o dotepencima, govori o dotepencima na HZJZ i Rebro koji su se dotepali do tih institucija kako bi iskoristile poznanstva i rodbinske veze da bi dobili nešto što im ne pripada. O takvim je dotepencima govorila Holy«, istaknuo je.

Ustvrdio je da je ona, iako se vjerojatno nije najspretnije izrazila, svrnula pažnju na ozbiljan problem i činjenicu da je kampanja za cijepljenje počela negdje oko Božića, a Stožeru i Vladi je trebalo 50 dana da napokon donesu protokol što će se činiti s viškom cjepiva.

»Tek nakon što su mediji otkrili da postoje oni koji su iskoristili rodbinske veze i poznanstva kako bi nešto dobili preko reda, mi dobivamo jasne protokole što će se raditi s viškom cjepiva«, rekao je Grbin i dodao kako podržava ono o čemu je Holy govorila. (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni