KinoKino Festival traži mlade članove žirija

KinoKino Festival traži mlade članove žirija

Treće izdanje KinoKino – Međunarodnog filmskog festivala za djecu održat će se u veljači ove godine! O najboljim dugometražnim igranim filmovima odlučivat će profesionalni i dječji žiri. Stoga su organizatori u potrazi  za petero učenika ili učenica osnovnih škola koji žele biti dio žirija i u mogućnosti su sudjelovati u svim aktivnostima za vrijeme trajanja festivala od 14. do 18. veljače 2018. u kinu Europa.

Članovi odnosno ice žirija imat će zadatak pogledati sve filmove u natjecateljskom programu  dugometražnih filmova te će odlučiti o pobjedničkom filmu koji osvaja nagradu dječjeg žirija KinoKino Festivala. Članovi i članice dječjeg žirija tijekom trajanja festivala imat će osiguran ručak, kokice i sokove u kinu Europa te ukoliko je potrebno ispričnicu za izostanak s nastave. Uz paket ulaznica, mali žirijevci i žirijevke dobit će kao znak zahvale i festivalsku torbu punu iznenađenja! 
 
Organizatori pozivaju sve zainteresirane osnovnoškolce u dobi od 11 do 15 godina koji žele biti dio žirija KinoKino Festivala da se prijave na natječaj. Potrebno je poslati motivacijsko pismo (max 1800 znakova) i kritiku svojeg najdražeg filma e-mailom na: info@kinokino.hr. U prijavi je potrebno napisati kontakt roditelja ili staratelja (ime i prezime, telefon i e-mail) te navesti koju školu pohađate. Prijave traju do 9. siječnja, a potom ćemo prijavljene koji su ušli u uži krug pozvati u kino Europa na filmsku projekciju, 12. siječnja u jutarnjim satima, kako biste se sa njima upoznali. Poslije projekcije i kratkog druženja uz razgovor o filmu odlučit će tko je primljen u žiri te će u ponedjeljak, 15. siječnja, objaviti članove i članice žirija. 
Sve informacije o postupku prijave potražite na linku. (Zg-magazin)