Kino pod zvijezdama

Kino pod zvijezdama

Gledanje filmova ispod zvjezdanog neba u udobnosti vlastitog automobila prizor je koji smo navikli gledati u američkim filmovima. Međutim, već nekoliko godina zaredom to je i naša stvarnost, zahvaljujući studentima, odnosno Hrvatskoj studentskoj asocijaciji sa sjedištem na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu. Vrijedni studenti osmislili su i pokrenuli projekt Drive in kino.

Filmovi se projiciraju na Airscreen filmskom platnu dijagonale 12 metara, a auditivni doživljaj priče omogućava projekcija zvuka putem FM frekvencija (106,3 MHz)  na radio prijemnicima unutar automobila.

Studenti iz Hrvatske studentske asocijacije, u suradnji sa Via Solis poduzećem, ponosni su na svoj projekt Drive in kino, a koji se održava na poligonu iza Kockica (Prisavlje) u Zagrebu.

Ovogodišnje projekcije u Drive in kinu održat će se u sljedećim danima (vikendima):

subota, 30.4.

nedjelja, 1.5.

subota, 7.5.

nedjelja, 8.5.

Za sve one građane koji dolaze bez automobila osigurano je i vanjsko ozvučenje.

Projekt Drive in kino se temelji dijelom na potrazi za zanimljivim izlascima i druženjima te nezaboravnim iskustvima.Studenti koji su osmislili ovaj projekt uložili su puno truda i vremena, a svoje su ideje realizirali uz pomnoć poslovnih partnera i sponzora. Njihova je velika želja da se svi posjetitelji odlično zabave.

Cilj projekta Drive in kino je obogaćenje kulturno-zabavne ponude Zagreba te spoj tehnološke inovacije sa zabavom. U Drive in kino dobrodošli su svi: mladi, stariji, obitelji. zaljubljeni parovi, grupe prijatelja, ljubitelji retro ugođaja…svi oni koji žele uživati u novo-starom gledanju filmova pod otovrnim nebom.

Više o poligonu Kockica na Prisavlju kao i o filmskim projekcijama pratite na njihovoj Facebook stranici.

(Zg Magazin)

 

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni