Kazališni projekt Jelenovac: Besplatne umjetničke radionice za starije od 54 godina

Kazališni projekt Jelenovac: Besplatne umjetničke radionice za starije od 54 godina

Projekt je nastao s ciljem da osobe starije od 54 g. iz cijelog Zagreba dobiju priliku za druženje, stjecanje novih vještina, kreativno stvaranje i opuštanje

Međunarodni centar za umjetnost iz Zagreba upisuje u besplatne likovne, dramske i literarne radionice građane starije od 54 godina u sklopu projekta Kreativne radionice – Kazališni projekt Jelenovac. Radionice pod vodstvom priznatih hrvatskih umjetnika i javnih osoba već su započele i održavat će se do studenoga 2019. godine u prostorima Mjesnih odbora Jelenovac, Ilica 181 i Ban Keglević, Slovenska 21.

Kazališni projekt Jelenovac nastao je s ciljem osnivanja jednog prijateljskog kreativnog prostora u kojem će stariji od 54 godina iz cijelog područja Zagreba imati priliku neobavezno se družiti, stjecati nove vještine, stvarati, opustiti se u prijateljskom okruženju i tako si popuniti slobodno vrijeme na koristan i kreativan način. Krajnji cilj projekta je kroz suradnju svih triju umjetničkih radionice producirati kratku predstavu koja će se igrati u studenom i prosincu 2019. te u siječnju 2020. godine. Predstavu će režirati Goran Grgić.

Prijavite se još danas

Ako ste u bližoj ili daljoj prošlosti već proslavili 55. rođendan ispunili ste sve uvjete za prijavu na besplatne likovne, dramske i literarne radionice Međunarodnog centra za umjetnost. U opuštenom i nekompetitivnom okruženju svaku od radionica možete pohađati po jedan puta tjedno u terminu od tri školska sata.

Trenutno se upisuju polaznici u prvi ciklus radionica koji traje od 1. listopada do 15. prosinca 2018.

• Likovna radionica – ponedjeljkom od 10 do 12.30h i od 18 do 20.30h,

• Dramska radionica – utorkom od 10.15 do 12.30h i četvrtkom od 15.45 do 18h,

• Literarna radionica – utorkom od 17.30 do 19.45h i četvrtkom od 10.15 do 12.30h,

Za upis je dovoljno javiti se adresu e-pošte jelenovac54plus@mcu.hr, a u poruci treba navesti slijedeće podatke: puno ime i prezime, datum rođenja i radionicu za koju se prijavljujete.

Više informacija može se dobiti na mobitel 099 3437 340 kod Romane Petrušić, koja inače vodi dramske radionice.


Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.
Organizacija radionica sufinancirana je iz Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali, iz Europskog socijalnog fonda.
Sadržaj objave za medije isključiva je odgovornost Međunarodnog centra za umjetnost.

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni