Karamarko i dalje odbija javno sučeljavanje s Milanovićem

Karamarko i dalje odbija javno sučeljavanje s Milanovićem

Već drugi put u predsjednik najveće oporbene stranke odbija javno sučeljavanje s premijerom

Ured premijera Zorana Milanovića prošlog je tjedna Hini poslao potvrdan odgovor na njihov poziv za sučeljavanje s predsjednikom HDZ-a Tomislavom Karamarkom, dok odgovor iz HDZ-a nije stigao, iako su iz novinske agencije poslali i požurnicu.

Kako Novi list neslužbeno doznaje, iz Ureda je poručeno da pristaju na javno sučeljavanje, te da je premijer Milanović u više navrata pozivao Karamarka da pred očima javnosti „rasprave argumente u demokratskom dijalogu o svim temama i pitanjima koja su od interesa za Hrvatsku“.

Očito se nastavlja stajalište HDZ-a kojeg su se držali i prije nekoliko tjedana kada ih je na sučeljavanje pozvao voditelj HRT-a Aleksandar Stanković. Iz HDZ-a su tada poručili da bi Milanoviću bilo bolje „da se sučeljava s nezaposlenima, blokiranima, ovršenima, švicarcima i iseljenima”, ali da ga više od toga “privlače svjetla pozornice i obračun s političkim neistomišljenicima“.

Ravnateljica Hine Branka Valentić i glavni urednik Hine Serđo Obratov poslali su krajem svibnja poziv premijeru i predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku poziv na javno sučeljavanje koje bi se održalo u organizaciji ove novinske agencije. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni