Kandidatkinja za Miss Universe ne smije biti udana, rastavljena, majka ni trudnica

Kandidatkinja za Miss Universe ne smije biti udana, rastavljena, majka ni trudnica

Foto: Barbara Ljiljak, aktualna Miss Universe Hrvatske

Odabir Miss Universe Hrvatske 2016. održat će se u subotu u 11 sati u hotelu Esplanade u Zagrebu.

U natjecanju za titulu Miss Universe Hrvatske mogu sudjelovati sve zainteresirane djevojke, s navršenih 18 godina i ne starije od 27 godina. One, navode organizatori, osim osmijeha na licu trebaju sa sobom ponijeti kupaći kostim i cipele s visokom potpeticom.

Djevojke koje imaju pravo natjecanja moraju biti hrvatske državljanke s prebivalištem u Republici Hrvatskoj, ne smiju biti udane, rastavljene niti poništenoga braka te ne smiju biti majke.

U finalu izbora Miss Universe Hrvatske 2016., koje će se održati 15. travnja 2016. godine u Kristalnoj dvorani hotela Westin u Zagrebu sudjelovati će 20 odabranih finalistica.

Na subotnjem castingu u odabiru najljepših djevojaka sudjelovati će i još uvijek aktualna Miss Universe Hrvatske 2015. Barbara Ljiljak koja se nakon ozljede ruke i propuštanja svjetskog izbora vratila duznostima misice.

Licenca izbora Miss Universe je do nedavno bila u vlasništvu Donalda Trumpa, no zbog svoje kandidature za predsjednika SAD-a, licencu je prodao najvećoj agenciji na svijetu, William Morris, WME/IMG, u čijem je vlasništvu i jedna od najjačih modnih agencija IMG.Aktualna MISS UNIVERSE® je 26-godišnja Pia Alonzo Wurtzbach iz Filipina. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni