Kampusijada 2016.

Kampusijada 2016.

Kampusijada, sportsko natjecanje studenata Sveučilišta u Zagrebu te visokih škola i veleučilišta, održava se 12. svibnja 2016. u Znanstveno-učilišnom kampusu Borongaj od 10 do 18 sati. U srijedu, 11. svibnja, održane su kvalifikacijske runde za one sportove za koje se u proteklih tjedan dana prijavilo najviše studenata. Studenti će se natjecati u više od dvadeset sportskih disciplina i aktivnosti, a najbolji će osvojiti bogate nagrade.

Osim već klasičnih sportova poput nogometa, košarke, odbojke, graničara, šaha, kartanja bele i stolnoga tenisa, uvedene su nove discipline poput igranja jamba, kartanja trešete i briškule, beer ponga i pikada.

Organizacijski odbor Kampusijade čine studenti s Hrvatskih studija, Fakulteta prometnih znanosti i Edukacijsko-rehabilitacijskoga fakulteta, uz pomoć s matičnih fakulteta, te Studentskoga zbora i Studentskoga centra u Zagrebu.

Kampusijada se od 2014. godine uspjela isprofilirati kao korisna i zabavna manifestacija za sve studente – bili oni više ili manje sportskoga duha. Ankete provedene među studentima pokazuju da su studenti iznimno radosni što barrem na jedan da imaju prilike ostvariti nova poznanstva, uživati u igrama i povezivati se na različite načine. Svake je godine zadovoljavajući i odziv volontera.

(Zg magazin)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni