Kamo s otpadom na Mirogoju?

Kamo s otpadom na Mirogoju?

Zagreb, Mirogoj, 28. listopada: Posjeti zagrebačkim grobljima već su u punom jeku, što je pokazao i naš obilazak Mirogoja ove nedjelje. No ispostavilo se da su građane na grobljima dočekali prenatrpani spremnici za komunalni otpad pa je ponestalo kapaciteta za odlaganje izgorjelih svijeća i lampiona, dotrajalog cvijeća i ukrasa.

Zar se spremnike nije moglo ranije isprazniti i ne može li se to u ovakvim prigodama činiti češće, pa da se ovakvo mjesto koje zaslužuje visoko poštovanje, pretvara u svojevrsno smetlište? Pitanje je to koje se nameće samo po sebi.

(ZG-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t