Kako zaigrati poljski Multi loto?

Kako zaigrati poljski Multi loto?

(Ilustracija: Paulo Diniz / Pixabay)

Poljski Multi loto je vrlo jednostavna i popularna igra lutrije koja godinama zabavlja igrače. Izvlači se 20 od 80 brojeva, a isplate se temelje na tome koliko je brojeva igrač odabrao, ali i koliko je od tih brojeva točno pogodio.

Zbog jednostavnih i zanimljivih pravila te tijeka igre i vrhunskih koeficijenata https://casinouhrvatskoj.com/poljski-multi-loto/ izuzetno je popularan i u Hrvatskoj. 

Kao što smo ranije spomenuli, ne izvlači se samo 7 ili 8 brojeva, nego čak 20 od ukupno njih 80 koji se vrte. Dakle, bez obzira na to imate li neku svoju strategiju ili ste potpuno novi u svijetu lutrije i lota, isplati se odigrati listić i pričekati izvlačenje. 

Možda baš vaši brojevi budu dobitni. Budući da se izvlači puno više brojeva nego kod uobičajene lutrije, veće su mogućnosti za osvajanjem nagrade. 

Gdje se može igrati poljski loto?

Poljski loto je desetljećima dostupan u brojnim sportskim kladionicama koje, osim sportskih događanja, imaju i loto ponudu. Klađenje u fizičkim poslovnicama je jako praktično; samo se nakratko zaustavite kad se vraćate kući s posla. 

Međutim, Multi loto možete odigrati u online kladionicama. Umjesto 20 brojeva kako je navedeno u nazivu lutrije, u kladionicama na području RH igrači biraju 15 brojeva. Sve što trebate učiniti je registrirati se u omiljenoj kladionici i okušati sreću.

Važno je napomenuti da ne morate pogoditi svih 15 brojeva; dobit ćete neku novčanu nagradu čak i ako pogodite manje. Recimo, najbolje bi bilo kad biste pogodili 10 brojeva i tzv. plus broj koji uvelike povećava iznos mogućeg dobitka. 

Koliki je minimalni iznos uplate?

Nije definiran minimalni iznos uplate, to jest isti varira od kladionice do kladionice. U nekim kladionicama možete odigrati poljski Multi loto za 5 kuna, a u drugima čak za 2 kune. Ipak, imajte na umu da ako pogodite neke brojeve, veći je dobitak ako je i ulog veći.

Najpopularnije strategije za Multi loto

Bez obzira na to jeste li početnik u svijetu lutrije ili je rado igrate već duži niz godina, vjerojatno znate da postoje određene strategije koje bi mogle povećati vaše šanse za osvajanjem značajnijeg dobitka. 

Neke od tih strategija odnose se na činjenicu da stalno odaberete sljedeće brojeve:

  • 5 najrjeđih,
  • najčešća 3 broja,
  • najčešći par brojeva,
  • tri najčešća broja zaredom,
  • najčešći par brojeva zaredom.

Ako ste iskusni igrači lutrije, vjerojatno ponekad odigrate iste brojeve koji nemaju veze s ranije navedenim strategijama. Osim toga, dobro je razmisliti o tome da birate podjednaki broj parnih i neparnih brojeva, budući da pojedina istraživanja poljskog Multi lota navode da je omjer parnih i neparnih brojeva obično oko 9:11, 11:9 ili 10:10.

Igrajte svoje sretne brojeve

Većina igrača često odigrava samo neke svoje sretne brojeve i njih se drži cijelo vrijeme. Što na kraju i nije tako loše, jer se neki brojevi često ponavljaju. Osim toga, neki brojevi koji su izvučeni u trećem ili četvrtom kolu, ponovno su izvučeni u osmom i devetom.  

Treba isprobavati i iskušavati sreću, jer nikad ne znate kada vas mogu „pogoditi“ više milijunski dobici! (Sponzorirani članak)


*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno.

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni