Kako je Sean Connery propustio zaraditi 450 milijuna dolara

Connery nikada prije nije otkrio da mu je bila ponuđena uloga Gandalfa, no sada je priznao: „Nisam razumio scenarij. Pročitao sam knjigu, a pročitao sam i scenarij. Gledao sam sve filmove, no još uvijek ništa ne razumijem. Međutim, vjerujem da je Ian McKellen savršeno odigrao tu ulogu’“, kazao je Connery

Glumac Sean Connery odbio je ulogu čarobnjaka Gandalfa u filmovima ‘Gospodar prstevnova’ (Lord of the Rings) i time propustio zaraditi oko 450 milijuna dolara. Ulogu koja je poznatom glumcu bila ponuđena u filmskoj adaptaciji Petera Jacksona, prihvatio je Ian McKellen. Connery je ulogu odbio iako mu je bilo ponuđeno šest milijuna za svaki dio trilogije.

Uz to, bilo mu je ponuđeno i 15 posto od zarade na blagajnama kinematografa diljem svijeta. Prema pisanju CelebrityNetWortha, škotski glumac ulogu je odbio jer ju nije razumio.

Iako Connery nikada prije nije otkrio da mu je bila ponuđena uloga Gandalfa, sada je priznao da nije razumio tu ulogu. „Nisam razumio scenarij. Pročitao sam knjigu, a pročitao sam i scenarij. Gledao sam sve filmove, no još uvijek ništa ne razumijem. Međutim, vjerujem da je Ian McKellen savršeno odigrao tu ulogu’“, kazao je Connery. (zg-m)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni