Kajzerica napokon dobiva vrtić, najavljena i gradnja škole

Kajzerica napokon dobiva vrtić, najavljena i gradnja škole

Nakon gotovo 30 godina čekanja, stanovnici Kajzerice će imati svu potrebnu infrastrukturu, a priča će se zaokružiti, kako je najavio gradonačelnik, gradnjom osnovne škole

Gradonačelnik Milan Bandić jutros je položio kamen temeljac i time označio početak radova na gradnji novog vrtića na Kajzerici. Tako će od 1. rujna slijedeće godine roditelji imati riješen vrtićki smještaj za svoje mališane.

Nakon gotovo 30 godina čekanja, stanovnici Kajzerice će imati svu potrebnu infrastrukturu, a priča će se zaokružiti, kako je najavio gradonačelnik, gradnjom osnovne škole, koja bi trebala početi za mjesec dana. „Nevjernim Tomama samo mogu reći da ćemo za mjesec dana ovdje položiti i kamen temeljac za osnovnu školu . Hvala svim sugrađanima, i to ne samo Kajzerice, oni su najzaslužniji što smo danas ovdje i što će Kajzerica 1.rujna sljedeće godine dobiti vrtić i školu“, rekao je gradonačelnik.

Dječji vrtić će primiti petstotinjak djece, u 20 odgojnih skupina – deset vrtićkih i deset jasličkih, sa svim pratećim sadržajima, a osnovna škola će biti jedna od najmodernijih u gradu. Obje investicije zajedno će koštati oko 100 milijuna kuna. (zagreb.hr/zg-mag)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni