Kada ste zadnji puta poslali razglednicu?

Kada ste zadnji puta poslali razglednicu?

Kako je moguće da je napredak tehnologije u samo nekoliko godina gotovo potpuno izbacio jedan tako vrijedan način komunikacije među ljudima?

Turistička zajednica Zagrebačke županije poziva sve zainteresirane da posjete izložbu „Samoborske razglednice“,  koja je otvorena od utorka u Uredu TZZZ-a u Preradovićevoj 42.

“Kada ste zadnji puta poslali razglednicu?“, pitanje je koje postavlja Jože Grđan, autor izložbe. Kako je moguće da je napredak tehnologije u samo nekoliko godina gotovo potpuno izbacio jedan tako vrijedan način komunikacije među ljudima? Činjenica je da su poštarske torbe sve lakše, a pitamo se jesu li nam time i srca sve praznija. Možda je ovo prilika da oživimo taj gotovo zaboravljeni običaj. Možda će Vas ova izložba potaknuti da se već ovoga ljeta svojim najdražima, umjesto SMS-om ili e-mailom, javite razglednicom. I sigurno ćete ih razveseliti.

Izložba “ kojom je stihom i slikovnim prikazom kroz godišnja doba ispričana priča o gradu i ljudima ovoga vremena otvorena je do 19. kolovoza. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni