“Kad završe izbori, govorit ćemo o uspjehu ili neuspjehu!”

“Kad završe izbori, govorit ćemo o uspjehu ili neuspjehu!”

Fotografija:N1 info

Na jučerašnje prozivke pojedinih članova SDP, osvrnuo se danas na tiskovnoj konferenciji krapinsko-zagorski župan i voditelj izbornog stožera SDP-a Željko Kolar. Pozvao je stranačke kolege na nisko i visoko pozicioniranje, te smatra kako se može propitivati je li uspjeh ili neuspjeh bio na izborima. Pritom je pozvao i predstavnike Glavnog ogranka stranke, ali i Predsjedništva SDP-a, da im teme budu lokalne izbore, te da pametnije utroše svoje slobodno vrijeme usmjere na pomoć na terenu.   Smatra kako i on i okupljeni kolege iz njegove stranke imaju mišljenje kad je pitanje o Saboru i Vladi, no to ne znači, poručuje Kolar, ali kako će ga iznijeti kada se završi drugi krug.

Osim rezultata, gdje je SDP osvojio dobre rezultate Kolar se  osvrnuo i na rezultate u Zagrebu za koje drži da su jako dobri. Na pitanje kolege novinara o slabim rezultatima u prvom krugu glede lokalnih izbora za zagrebačkog gradonačelnika i Gradsku skupštinu, voditelj SDP-ova izbornog stožera i krapinsko-zagorski župan Željko Kolar je ovako odgovorio

Je li to uspjeh ili neuspjeh – mi idemo u drugi krug. U drugom krugu je gospođa Anka Mrak Taritaš za koju vjerujemo da će pobijediti u drugom krugu, da će postati gradonačelnica Grada Zagreba, a kad drugi krug završi, kad povučemo crtu, onda ćemo govoriti o rezultatima i je li to uspjeh ili neuspjeh.

Kolar je zaključio kako o ovoj temi oko izbora u Zagrebu, predložio je novinarima da se najbolje konzultiraju sa kolegama i kolegicama iz gradske organizacije SDP-a Zagreb.

M. Knežević