Juričan postavio šator pred zgradom Holdinga i pozvao građane na janjetinu

Juričan postavio šator pred zgradom Holdinga i pozvao građane na janjetinu

(Foto: Facebook/ Želim biti Milan Bandić predsjednik RH)

Redatelj Dario Juričan koji se na nedavnim predsjedničkim izborima natjecao pod sloganom ‘Korupcija svima’ je u srijedu poslijepodne postavio šator ispred sjedišta Zagrebačkog holdinga i rekao kako poziva ‘hrvatski narod: kriminalce i ostale da dođu preuzeti svoj komad te gradske tvrtke’, piše dnevnik.hr.

»Ja sam mala sitna duša, kriminalac, ovo preko su fini ljudi«, izjavio je novinarima Juričan koji je u šator u sklopu akcije „100% ZA HRVATSKU & 366% ZA HOLDING!” pozvao građane na janjetinu.

Za gradonačelnika Milana Bandića, Juričan je rekao da je to »jedna ugledna osoba koja je dovela Zagreb do europskih visina«. Obećao je da će po Bandiću imenovati ulice, avenije i parkove koliko god može, a i Bundek će preimenovati u ‘jezero Milana Bandića’ jer želi da se zapamti kako je taj čovjek pobjeđivao 20 godina, i koje su sve njegove zasluge.

Pozvao je novoizabranog predsjednik RH Zorana Milanovića da dođe u šator i druži se s narodom, jer, »ako ne dođe, kakav je to predsjednik koji nije iz naroda«.  

Juričanov poziv upućen građanima na Facebooku:

(ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni