Juričan najavio smjenu vlasti u Zagrebu

Juričan najavio smjenu vlasti u Zagrebu

Redatelj Dario Juričan koji je na nedavnim predsjedničkim izborima ostvario neočekivan izborni rezultat danas se putem Facebooka obratio službenicima i namještenicima Grada Zagreba kojima je najavio da će preuzeti vlast te ih pozvao da na vrijeme prebjegnu k njemu.

»Obraćam vam se osobno. Nadam se da ćete se odvažiti napraviti iskorak koji od vas očekujem, kako bi transfer gradske vlasti bio lakši, a vaša savjest mirnija«, navodi Juričan i dodaje: »Želim da priču kako vas se zlostavlja i ucjenjuje, vi sami ispričate. Vaši nadređeni režu etikete i skrivaju od vas marke svoje odjeće i obuće… Vi to sve znate i gledate već 20 godina. Gotovo je.«

»Sve ono što ste tako marljivo tijekom godina fotokopirali, prebacivali na vaše USB stickove i nosili doma u vjeri da će vam trebati za crne dane – moram vam reći da su ti crni dani stigli. Sad je vrijeme! Ovo je prilika da prebjegnete s tamne strane. Ja sam novi gazda grada«, stoji, među ostalim, u Juričanovoj objavi u kojoj se gradske zaposlenike poziva da objave sve saznanja o zapošljavanju rođaka, uzimanju mita i sl.

Dario Juričan je poručio da za za pročelnike i savjetnike neće biti oprosta grijeha, jer »ti heroji bespogovornosti prvom zgodom odlaze, moraju platiti ceh.«

Podsjetimo, Juričan je nakon predsjedničkih izbora izjavio kako je u Zagrebu osvojio više od 30.000 glasova te ga je zbog toga potrebno »namiriti«.  (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni