Juričan: Na braniteljskom sajmu branitelji – prodavatelji su “u tragovima”

Juričan: Na braniteljskom sajmu branitelji – prodavatelji su “u tragovima”

Redatelj Dario Juričan osvrnuo se na sajam Domaće je domaće na kojem se prodaju domaći slavonski proizvodi s OPG-ova hrvatskih branitelja, a održava se na Trgu bana Jelačića do 20. lipnja.

Prodajnu manifestaciju jučer je otvorio gradonačelnik Milan Bandić, a Juričan tvrdi da se među prodavateljima na sajmu branitelji mogu pronaći samo »u tragovima«.

Obraćajući se zagrebačkom gradonačelniku na svom je Facebook profilu napisao:

»Evo čitam tvoju objavu povodom prodajne manifestacije koja upravo traje na glavnom zagrebačkom trgu – Domaće je domaće:

“… posjetitelji manifestacije ovdje se mogu upoznati s proizvodima hrvatskih branitelja i njihovih zadruga, specifičnim obrtima, vještinama i proizvodima karakterističnima za područje Slavonije, Baranje i Srijema. Naši branitelji u Domovinskome ratu dali su velik doprinos, a danas uspješno djeluju i u ovim teškim vremenima.”

Majstore, nasmijao si me do suza!«

Juričan navodi da je na sajmu je manje od pola proizvođača iz Slavonije, Baranje i Srijema, a proizvođača branitelja ima u tragovima. Slično je, napominje, bilo i prošle i pretprošle godine.

Juričan je optužio gradonačelnika Bandića da je pod krinkom slavonskih branitelja na glavni zagrebački trg »ponovno ufurao svoje pajde iz stranke«… (ZG-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni