Joze Tomaš iz splitskog hotela Park – najbolji generalni menadžer u hotelijerstvu

Joze Tomaš iz splitskog hotela Park – najbolji generalni menadžer u hotelijerstvu

Na trećoj međunarodnoj turističkoj konferenciji Best Stay u Splitu, najboljim generalnim menadžerom u hotelijerstvu danas je proglašen Joze Tomaš koji već 15 godina vodi hotel Park u Splitu.

Sudeći prema opisu kategorije »najbolji generalni menadžer«, tražila se osoba koja iza sebe ima dokazane rezultate, uspješna operativna i strateška dostignuća, uspješan poslovni rast, zadovoljne goste i zaposlenike, kao i značajnu implementaciju inovativnih strategija.

Tomaš je u hotel Park u Splitu, tadašnji hotel s tri zvjezdice došao još 2002. godine, a nakon samo šest mjeseci standard hotela je porastao na četiri, a rekonstrukcijom i obnovom 2014., dobio je i petu zvjezdicu. Rekonstrukcija Hotela Park bila je prvi privatni projekt u Hrvatskoj koju je EU financirala s maksimalnim iznosom.

»Uspjeh dolazi kada razmišljate izvan zadanih okvira i granica, out of the box«, reći će ovaj menadžer i dodati kako uspjeh nisu nekretnine već – ljudi. Zadovoljni radnici i zadovoljni gosti koji se vraćaju.

Najbolji generalni menadžer nagrada je struke, a dodijelio ju je međunarodni žiri sastavljen od stručnjaka u industriji gostoprimstva. Ovo je još jedno priznanje hrvatskom turizmu i potvrda da imamo kompetentne stručnjake u hotelijerstvu, vrlo cijenjene u svijetu, koji kvalitetno mogu odgovoriti na globalne izazove i trendove u turizmu.

»Best Stay je događaj za one koji se ne uspoređuju samo s hrvatskim kolegama, već s onima koji su najbolji u onome što rade na svjetskoj razini. Za dodjelu nagrada odabrali smo nezavisni, međunarodni žiri od sedam članova – od vrhunskih akademskih stručnjaka iz Švicarske do najčitanijih blogera za luksuzni turizam u Velikoj Britaniji i stručnjaka sa značajnih portala za recenzije poput TripAdvisora«, istaknula je Anja Profozić, producentica međunarodne konferencije i direktorica tvrtke Proper, organizatora događanja. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni