Još jedno zlato za Čolaka!

Još jedno zlato za Čolaka!

Cagliari, Italija – Najtrofejniji ronilac na dah svih vremena ponovno ruši granice i reda pobjede! Samo dan nakon što je uvjerljivo osvojio zlatnu medalju i srušio svjetski rekord u disciplini dinamike bez peraja (DNF), »čudesni Hrvat« popeo se na najviše postolje i osvojio još jednu zlatnu medalju!

Na CMAS Europskom bazenskom prvenstvu koje se održava u Cagliariju u Italiji, u disciplini statike (STA) Goran Čolak postigao je izvanserijski rezultat od 9 minuta i 58 sekundi – zadržanih u jednom jedinom dahu, i tako ostavio za sobom sve suparnike, a prije svega svojega velikog konkuretna, sjajnog Španjolca Aleixa Seguru Vendrella!

Samo dan prije 205 metara i svjetski rekord u DNF-u, a sada ovaj izvanserijski rezultat u statici.

Naš »čudesni Hrvat« potvrdio je tako ovogodišnju izuzetnu sportsku formu najavljenu već ranije postignutim sjajnim rezultatima i svjetskim rekordom s početka sezone.

Za razliku od većine ostalih natjecatelja – većinom specijalista, Goran u Cagliariju »juriša« na najviša postolja u čak četiri od pet disciplina, a išao bi i na svih pet da ga u tome nije spriječila samo gusta satnica ovoga prestižnoga sportskog natjecanja. Nakon DNF-a slijedi dinamika sa stereo perajama te naposljetku i dinamika s mono-perajom.

I najnovijim rekordom Goran je potvrdio da za njega doista ne postoje granice. (zg-m)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni