Još jedan u nizu potresa u Zagrebu

Još jedan u nizu potresa u Zagrebu

Potres koji je dogodio u srijedu u 17.51 sati osjetio se u Zagrebu i široj okolici.

Seizmografi Seizmološke službe Republike Hrvatske zabilježili su umjereno jak potres s epicentrom u Markuševcu (Zagreb). Magnituda potresa iznosila je 3.1 prema Richteru, a intenzitet u epicentru V (pet) stupnjeva EMCS ljestvice.

Seizmološke aktivnosti na zagrebačkom području su se tako nastavile. Bio je ovo jedan od 10 najjačih potresa u seriji nakon potresa koji se dogodio 22. ožujka, kazao je kazao je za HRT seizmolog Krešimir Kuk. (ZG-m)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t