Jimmy Stanić otvara ljetnu manifestaciju Plesnjak na Zrinjevcu

Jimmy Stanić otvara ljetnu manifestaciju Plesnjak na Zrinjevcu

(Foto: Boris Jagačić)

Glazbeni paviljon, koji je još od 1891. jedan od zaštitnih simbola Zagreba, ponovo će postati jedinstvena pozornica za zabavu, jer počinje Plesnjak na Zrinjevcu. Tako će se svaki petak i subotu, s početkom u 20 sati, od 28. srpnja pa sve do 26. kolovoza, održati popularni zagrebački plesnjaci koji oživljavaju romantični duh prošlih vremena.

Program otvara legendarni hrvatski glazbenik Stjepan Jimmy Stanić, u petak 28. srpnja, s koncertom u 20 sati. Ostale dane nastupit će dobro znana imena domaće zabavne i šlagerske scene kao što su Miro Ungar, band Superstary, The Sway Band, Robert Mareković & The Swingers, Groovy Cakes, Tango Rock Band i Zagrebački Dixieland.

Dodatno, prije samih koncerata, od 18 sati, održavat će se plesne radionice plesnog studija Nicolas za sve one koji žele naučiti neke nove korake. Ulaz je besplatan na sve programe, a u slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, program se prebacuje na nedjelju.

„Brojni sugrađani i sugrađanke izrazili su želju za organizacijom plesnih večeri na Zrinjevcu“, naglasio je gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević. „Drago mi je da smo im mogli ispuniti tu želju. Nadam se da će uživati u programu uz prisjećanje na hitove koji su obilježili odrastanje brojnih Zagrepčanka i Zagrepčana.“

Direktorica Turističke zajednice grada Zagreba (TZGZ), Martina Bienenfeld je izjavila: „Sretni smo jer ponovo vraćamo popularne šlagere i ples u Glazbeni paviljon na Zrinjevcu, koji je oduvijek bio sinonim za dobru glazbu, ugodno druženje i pozitivnu atmosferu. Oživljavajući duh nekadašnjih zagrebačkih plesnjaka pozivamo sve – od početnika do naprednih plesača – da se pridruže, zaplešu i provedu ugodno vrijeme.“


Plesnjake organizira TZGZ s partnerima, a cjelokupni program dostupan je na poveznici: infozagreb.hr/plesnjak-na-zrinjevcu.

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni