Jesenski vozni red ZET-a

Jesenski vozni red ZET-a

ZET je uspostavio i novu autobusnu liniju koja će s Glavnog kolodvora voziti do Novog Jelkovca. Dosadašnja autobusna linija 281 Novi Jelkovec-Žitnjak od danas mijenja naziv, trasu i raspored vožnje. Prvi autobus iz Novog Jelkovca radnim će danom polaziti u 4.30 sati, a zadnji u 23.40 sati s Glavnog kolodvora.

Zagrebački električni tramvaj (ZET) od danas 8. rujna primjenjuje jesenski vozni red. Osim toga ponovno se uspostavlja i tramvajska linija broj 1 Borongaj-Zapadni kolodvor te autobusna linija 114 Ljubljanica-Prečko. U ZET-u očekuju povećan broj putnika, posebno učenika koji kreću s novom školskom godinom.

ZET je uspostavio i novu autobusnu liniju koja će s Glavnog kolodvora voziti do Novog Jelkovca. Dosadašnja autobusna linija 281 Novi Jelkovec-Žitnjak od danas mijenja naziv, trasu i raspored vožnje. Prvi autobus iz Novog Jelkovca radnim će danom polaziti u 4.30 sati, a zadnji u 23.40 sati s Glavnog kolodvora. Tijekom dana ukupno će se ostvarivati 46 polazaka s terminala Glavni kolodvor te isto toliko i iz Novog Jelkovca. Na trasi dužine 12,5 km u jednome smjeru ukupno se nalazi 15 stajališta.

(zg-magazin)