Jelenovac zakrčen srušenim stablima

Jelenovac zakrčen srušenim stablima

Na konferenciji za novinare održanoj prošlog tjedna u Gradskoj upravi, gradonačelnik Milan Bandić najavio je da će stabla koja je na području grada Zagreba porušio ciklon Teodor biti raspiljena, sakupljena i zatim podijeljena za ogrjev socijalno ugroženim zagrebačkim obiteljima.

A samo stabla koja su se srušila u park šumi Jelenovac mogla bi osigurati toplinu tokom cijele zime za više zagrebačkih obitelji. Naime, šetajući Jelenovcem naišli smo na popriličan broj porušenih stabala u samoj šumni. Mnoga su se ispriječila glavnom šumskom stazom i puteljcima, pa se nadamo da će i ona biti raspodijeljena potrebitima, čime bi se ispunila dva hvalevrijedna cilja. Šetačima bi se vratila staza i uklonila eventualna opasnost od izvaljenih stabala, a što je još važnije vrijedna drva bi se korisno upotrijebila.

Jelenovac3

(B. J. )

 

 

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t