Jeger i Đurak u četvrtfinalu Zagreb Opena

Jeger i Đurak u četvrtfinalu Zagreb Opena

»Igramo jako dobro što i pokazujemo, a budući smo pobjeđivale i jače nema sumnje da ćemo i danas pružiti dobar meč«, najavile su naše stolnotenisačice Jeger i Đurak

Mateja Jeger i Mirela Đurak pobjedile su sinoć u osmini finala stolnoteniskog turnira Zagreb Open. U igri parova bile su bolje od sestara Diaz iz Portorika s ukupnim rezultatom 3-0, te se time kvalificirale u četvrtfinale spomenutog turnira. Danas igraju protiv njemačkih predstavnica Chantal Mantz i Yuan Wan. O njihovim očekivanjima oko današnjeg meča razgovarali smo sa obje reprezentativke. Mateja nam je rekla kako moraju dobro odigrati budući ih je ždrijeb poslužio, a onda nadodala: »Mislim da možemo s Njemicama igrati i da smo ravnopravne u ovom susretu«.

Na njene se riječi nadovezala i Mirela, koja smatra kako je vrlo važno pokazati se u dobrom svijetlu te nam je otkrila odakle crpe optimizam.

»Igramo jako dobro što i pokazujemo, a budući smo pobjeđivale i jače nema sumnje da ćemo i danas pružiti dobar meč«.

Od ostalih rezultata, izdvojimo informaciju kako je u pojedinačnoj muškoj seniorskoj konkurenciji, Hrvatska je ostala na jednom predstavniku. Glavna hrvatska uzdanica Andrej Gaćina za kojeg se mislilo da može doći do medalje, ispao je od njemačkog predstavnika Xia Wanga. Rezultat je bio 4-1. Drugi hrvatski predstavnik Tomislav Pucar pobjedio je Čeha Pavela Siručeka, te će danas igrati protiv Grka Panagiotisa Gionisa, koji je jučer bio bolji od mladog Osječanina Vjekoslava Zovka.

Matej Knežević

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni