Jeftina kampanja ili?

Jeftina kampanja ili?

Na rasvjetnom stupu kod stepeništa na Hercegovačkoj ulici u četvrtak smo primijetili neobičan predizborni »plakat«. Zapravo, radi se o papiru na kojem je kemijskom olovkom netko napisao: »Glasa(j)mo za dr. SANDRU ŠVALJEK«. Ostaje nejasno je li nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu koju podržavaju HSLS i Zelena stranka iscrpila budžet za kampanju, s obzirom na sportske i ine manifestacije popraćene živom glazbom koje njezin izborni stožer održava na Jarunu ili se pak se radi o djelu nekog vatrenog podržavatelja dr. Švaljek.

Ipak, nešto niže, na Trgu dr. Franje Tuđmana »ponuda« je nešto bolja. SDP-ovi aktivisti uz poziv na glasanje i letak dijele i kemijske olovke sa stranačkim logom, pa barem u tom smislu nude više. Jer, kemijska je kemijska, a obećanja su obećanja.

No ni ovdje ih n nedostaje. SDP i HNS s nositeljicom liste zs Vijeće Gradske četvrti Črnomerec Tamarom Čubretović, među ostalim, najavljuju cjelovitu obnovu i uređenje Tuđmanovog trga i Keglića s javnim sadržajima… A kako se čini obećanja ćemo se sa svih strana naslušati još. Barem do 20. svibnja kada započinje izborna šutnja. (B. J.)