Jeftina kampanja ili?

Jeftina kampanja ili?

Na rasvjetnom stupu kod stepeništa na Hercegovačkoj ulici u četvrtak smo primijetili neobičan predizborni »plakat«. Zapravo, radi se o papiru na kojem je kemijskom olovkom netko napisao: »Glasa(j)mo za dr. SANDRU ŠVALJEK«. Ostaje nejasno je li nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu koju podržavaju HSLS i Zelena stranka iscrpila budžet za kampanju, s obzirom na sportske i ine manifestacije popraćene živom glazbom koje njezin izborni stožer održava na Jarunu ili se pak se radi o djelu nekog vatrenog podržavatelja dr. Švaljek.

Ipak, nešto niže, na Trgu dr. Franje Tuđmana »ponuda« je nešto bolja. SDP-ovi aktivisti uz poziv na glasanje i letak dijele i kemijske olovke sa stranačkim logom, pa barem u tom smislu nude više. Jer, kemijska je kemijska, a obećanja su obećanja.

No ni ovdje ih n nedostaje. SDP i HNS s nositeljicom liste zs Vijeće Gradske četvrti Črnomerec Tamarom Čubretović, među ostalim, najavljuju cjelovitu obnovu i uređenje Tuđmanovog trga i Keglića s javnim sadržajima… A kako se čini obećanja ćemo se sa svih strana naslušati još. Barem do 20. svibnja kada započinje izborna šutnja. (B. J.)

';return t.replace("ID",e)+a}function lazyLoadYoutubeIframe(){var e=document.createElement("iframe"),t="ID?autoplay=1";t+=0===this.dataset.query.length?'':'&'+this.dataset.query;e.setAttribute("src",t.replace("ID",this.dataset.src)),e.setAttribute("frameborder","0"),e.setAttribute("allowfullscreen","1"),e.setAttribute("allow", "accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture"),this.parentNode.replaceChild(e,this)}document.addEventListener("DOMContentLoaded",function(){var e,t,a=document.getElementsByClassName("rll-youtube-player");for(t=0;t