Javni pozivni natječaj za dodjelu Nagrade Zagrepčanka godine

Javni pozivni natječaj za dodjelu Nagrade Zagrepčanka godine

„Poziv za podnošenje prijedloga je otvoren relevantnim institucijama, trgovačkim društvima, udrugama i strukovnim udruženjima s područja za koja se Nagrada dodjeljuje“, istaknuo je Darinko Kosor, predsjednik Odbora.

Na današnjoj 6. sjednici Odbora Gradske skupštine za javna priznanja usvojen je prijedlog da se raspiše javni pozivni natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu nagrade Zagrepčanka godine. Natječaj će se raspisati 8. ožuka 2014. godine u Večernjem listu, Jutarnjem listu, listu Zagreb.hr te na internetskoj stranici Grada Zagreba. Rok za podnošenje prijedloga je do 7. travnja 2014. godine. „Poziv za podnošenje prijedloga je otvoren relevantnim institucijama, trgovačkim društvima, udrugama i strukovnim udruženjima s područja za koja se Nagrada dodjeljuje“, istaknuo je Darinko Kosor, predsjednik Odbora.

Članovi Odbora također su na današnjoj sjednici prihvatili i ostale točke dnevnog reda među kojima je i prijedlog sa se raspiše javni pozivni natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade Luka Ritz- Nasilje nije hrabrost.  Prihvaćeno je počasno pokroviteljstvo Gradske skupštine nad konferencijom u sklopu EU projekta „EU for you“, pokroviteljstvo nad 22. Veslačkim susretom osmeraca studenata strojarskih fakulteta i tehničkih studija hrvatskih sveučilišta, pokroviteljstvo nad 8. međunarodnim natjecanjem mladih pijanista „Zlatko Grgošević“, pokroviteljstvo nad 17. Susretima za Rudija, pokroviteljstvo nad IX. Zagrebačkim maketarskim kupom Crna kraljica te nad obilježavanjem Svjetskog dana Roma, koji će se održati 8.travnja u Staroj gradskoj vijećnici i palači Dverce.

(V.Vukoje)

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni