Javni poziv za predlaganje članova kulturnih vijeća Županije

Javnim pozivom odlučit će se o novom sazivu Kulturnog vijeća za kulturno i umjetničko stvaralaštvo i Kulturnog vijeća za folklor i tradicijsku kulturu, s obzirom na to da sadašnjim članovima vijeća četverogodišnji mandat ističe krajem ove godine

Zagrebačka županija uputila je, institucijama, ustanovama i udrugama iz područja umjetnosti i kulture te samostalnim umjetnicima, Javni poziv za predlaganje članova kulturnih vijeća Zagrebačke županije, priopćeno je danas iz Ureda župana. Rok za podnošenje prijedloga temeljem ovog Javnog poziva je 30. rujna 2014. godine.

Javnim pozivom odlučit će se o novom sazivu Kulturnog vijeća za kulturno i umjetničko stvaralaštvo i Kulturnog vijeća za folklor i tradicijsku kulturu, s obzirom na to da sadašnjim članovima vijeća četverogodišnji mandat ističe krajem ove godine.

Za članove navedenih kulturnih vijeća mogu se predlagati kulturni djelatnici, umjetnici te drugi stručnjaci koji svojim dosadašnjim dostignućima i poznavanjem problema vezanih uz utvrđivanje i provedbu kulturne politike mogu pridonijeti ostvarivanju ciljeva zbog kojih su vijeća osnovana.

Iz Zagrebačke županije mole sve zainteresirane da podnesu pisane i obrazložene prijedloge članova, sa životopisom kandidata, dokazima o ispunjavanju uvjeta iz ovog Javnog poziva te podacima o prebivalištu, telefonskom broju i e-mail adresi kandidata, na adresu: Zagrebačka županija, Upravni odjel za prosvjetu, kulturu, sport i tehničku kulturu, 10000 Zagreb, Ivana Lučića 2a, u zatvorenoj omotnici s naznakom: „Prijedlozi kandidata za imenovanje članova kulturnih vijeća Zagrebačke županije“.

Tekst Javnog poziva nalazi se na službenoj web-stranici Zagrebačke županije www.zagrebacka-zupanija.hr, pod „Natječaji i javni pozivi“. Odgovori na dodatna pitanja mogu se dobiti na broj telefona 01/6009-417. (zgm)

 

Dijeli
KOMENTARI
Komentari su zatvoreni